Wij bieden alle ouders en kinderen "kinderopvang op maat"  zonder extra kosten,gewoon een vaste uurprijs van € 6.90 (ex. inkomstenafhankelijke teruggavebelasting) Wat betekent dit voor U bij ons??

Bij KDV/BSO de Dassenburcht betaald u per kwartier
Stel; Een ouder werkt zes uur per dag (van 10.00 tot 16.00). De opvang is van 9.30 tot 16.30. De factuur is 7 uur x € 6.90 = €48.30(excl. toeslag). Bereken uw eigen voordeel via de site van de belastingdienst.

KDV / BSO De "Dassenburcht" biedt speelruimte in uren, dagen en locatie

Kinderdagverblijf de "Dassenburcht" werkt met een helder betaalbaar concept voor alle ouders;

"KINDEROPVANG OP MAAT"  flexibel in uren (zie uurtje factuurtje), dagen en locatie.

Dit concept betekent voor alle ouders brengen en halen op de door hun gewenste tijden. Betalen van alleen de kwartieren die worden afgenomen aan het eind van elke maand. LET OP; Wij hebben geen verplichte dagdeelblokken.

Voor een vast uurprijs van € 6.90 (zonder extra kosten bij afmelden, wisselingen of bemiddeling of facturen) met in acht neming van onze 12- uurs regeling.
*Geen kosten doorberekend bij vakantie of snipperdagen ouders.
*Geen kosten bij afmelding door een ziek kind

Inclusief een gratis simpel en toegankelijk online reserverings-systeem voor elke ouder/verzorger ideaal in combinatie met de opvang door de grootouders.
U bent werkende of studerende ouder.U bent op zoek naar meer speelruimte voor u zelf en uw kind. U zoekt wellicht;

Een plek waar uw kind zich thuis voelt en zich kan ontplooien. Een plek met een warme knusse gezellige sfeer die een beetje lijkt op die van thuis.Een plek met veel kinderen, zodat het net lijkt op een groot gezin.Een plek met aandacht voor de eigen ontwikkeling.Een plek met goed opgeleid en gemotiveerd personeel.Een plek die voldoet aan de kwaliteitseisen,die stroken met de richtlijnen van de overheid. Een plek waarvoor je betaald als jouw kind er gebruik van maakt.

U zoekt KINDEROPVANG OP MAAT met oog, oor en hart voor uw kind.
Nieuwsgierig;

maak gerust een afspraak (ook in de avonduren mogelijk)
Letty 06-24389560 of Marjon 06-24389561